Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Природа - неповторна казка, тож бережи її, будь ласка

З раннього дитинства нас навчали дбайливо відноситися до природи: не топтати квіти, не ламати гілки на деревах, не кидати сміття до річки чи ставку. На жаль, не всі люди розуміють, що світ, який їх оточує, треба берегти. І це стосується не лише рослин та водоймищ, землі та повітря, а й тварин та птахів.

Ні для кого не секрет, скільки шкоди завдають люди природі. Щороку вирубуються сотні гектарів лісу, у воду зливаються тонни відходів, повітря забруднюється викидами з заводів. На планеті майже не залишилося місць, де б природа поставала перед нами в своїй первісній красі. Скільки видів рослин і тварин назавжди зникли на нашій Землі! Не менше їх знаходиться на межі вимирання і потребує охорони.

Людина займає верхню ланку у природі, тому вона повинна берегти навколишній світ. Щоб зберегти нашу планету для нащадків, кожний мешканець цієї планети повинен берегти природу.

Бібліотека-філіал №20 КЗК «Міська дитяча бібліотека» КМР запрошує вас перейти  за посиланнями та переглянути пізнавальне відео: https://www.youtube.-com/watch?v=0dE7VYIgztI