Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Довідка замість витяга з Єдиного державного демографічного реєстру про місце проживання

Під час карантину, збільшилась кількість громадян які бажають отримати довідку (додаток 13) до ID картки, замість витягу з державного демографічного реєстру про місце проживання. Не всі підприємства та організації мають технічні можливості зчитати інформацію з чіпа і тому просять надати  довідку про реєстрацію місця проживання.

Щоб отримати довідку про місце реєстрації особи до ID картки, та свідоцтва про народження мають право тільки сама особа, або батьки на неповнолітніх дітей. Також можливо отримати довідку про місце реєстрації третьої особи за дорученням в установленому порядку, лише законними представниками, при цьому необхідно надати документ, який засвідчує його повноваження.

Для цього потрібно звернутися до відділу реєстрації місця проживання громадян, особисто або через портал державних послуг iGov (https://igov.org.ua), e-mail: [email protected]. skype: [email protected], з 9-00 до 16-00 (з 12-30 до 13-30 санобробка приміщення) щоденно окрім суботи та неділі, за адресою: вулиця Володимира Великого, будинок 32.