Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Старт ХХ ювілейного турніру з баскетболу пам’яті народного депутата України трьох скликань, почесного громадянина міста Кривого Рогу Гурова Вадима Миколайовича

З метою популяризації та розвитку юнацького баскетболу в місті, зміцнення здоров’я учнів шляхом залучення їх до регулярних занять ігровими видами спорту, виявлення здібних спортсменів та їх підготовці для подальшої участі в обласних змаганнях, з 17 по 20 лютого 2020 року в спортивному залі комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» КМР (вул. Бикова, 4) проходить ХХ міській турнір з баскетболу серед юнаків старшого шкільного віку за програмою міських спортивних ігор «Олімпійські надії», присвячений пам’яті народного депутата України трьох скликань Гурова Вадима Миколайовича та з нагоди 76-ї річниці визволення міста Кривого Рогу від нацистських загарбників, в якому приймають участь 96 спортсменів з восьми збірних команд: з семи районів та збірної команди професійно-технічних навчальних закладів міста.

На відкритті турніру учасників змагань привітали Директор департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому Криворізької міської ради Світлана Лавренко та керівник депутатської групи Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» у Криворізькій міській раді Ольга Бабенко.

За жеребом всі учасники були розділені на дві групи по чотири команди в кожній. До групи «А» увійшли збірні команди: Тернівського, Центрально-міського, Довгинцівського та Покровського районів; до групи «Б» потрапили команди: Металургійного, Інгулецького, Саксаганського районів та команда професійно-технічних навчальних закладів міста.

Вже у перший день змагань наші юнаки в напруженій боротьбі отримали перемогу в матчі з фіналістом минулого року - командою Інгулецького району із рахунком 56:47.

Кожного дня команди грають по одній грі і 20 лютого найсильніші команди за результатами групового відбору зіграють фінальні матчі. Тож вболіваємо разом за нашу команду і сподіваємось, шо ХХ ювілейний турнір стане щасливим для Саксаганського району!