Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Районні змагання «Козацький український колорит забав» серед учнів професійно-технічних навчальних закладів Саксаганського району

З нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва, 12 жовтня 2018 року на спортивній базі Криворізького професійного транспортно-металургійного ліцею (вул. Івана Авраменка, 25), відбулися районні змагання в програмі «Козацький українських колорит забав» серед учнів професійно-технічних навчальних закладів, де взяли участь три команди (КПГМЛ, КПТМЛ, КПЛ) та понад 200 вболівальників.

Згідно з положенням до програми змагань були включені наступні вправи: «Візитка команди», «Презентація куреня», змагання: з дартсу, ривок гирі 16 кг за одну хвилину, віджимання від полу, метання довби (мішка з тирсою) в довжину та перетягування канату. Всі змагання мали командний характер, тому результати виступів кожного з учасників представлених команд йшли до загальної скарбнички кожної з команд.

В загальнокомандному заліку, з результатом 7 очок, перше місце здобула команда КПТМЛ (керівник Радчук М. С.), друге місце, з результатом 11 очок,  поділили між собою команди учнів КПГМЛ (керівник Мараховський Ю. П) та КПЛ (керівник Кізімішин В. І.). Переможці та призери спортивного заходу були нагороджені кубками, медалями, грамотами та солодкими тортами.

Поздоровляємо всіх мешканців Саксаганського району та міста зі святом захисника України, українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.