Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Яскраві враження в закладах культури Саксаганського району

          Для дитини літо — час зміни обстановки, коли можна гуляти, подорожувати, а заодно загартовуватися і набиратися позитивних емоцій. В закладах культури Саксаганського району для дітей остання п’ята зміна дитячих майданчиків літнього дозвілля добігла кінця.
          У МКЗ «Палац культури «Мистецький» КМР провели дитячу пізнавально-розважальну програму «Літній ігробум. Серпень 1.0» з веселими іграми, «медовими» вікторинами, патріотичною руханкою та виступами творчих колективів палацу: граціозний зразковий колектив народно-сценічного танцю «Дзиґа», талановиті солістки зразкової естрадної студії «Ля-ля-фа» Злата Денисенко та Анастасія Гай. Цей захід наповнив яскравими «солодкими» враженнями і тільки гарним настроєм.      
          Працівники КЗ «Палац культури «Саксагань» КМР спільно з бібліотекою – філіалом №15 КЗК «Міська дитяча бібліотека» КМР провели захід «Розважатись краще разом», який був присвячений безпеці на дорозі та правилам дорожнього руху. На захід також були запрошені офіцери Патрульної поліції, які у легкій, ігровій формі з дітками вивчили основні правила дорожнього руху, бо це повинна знати кожна дитина, адже від цього залежить її життя. Цікаво, корисно та пізнавально пройшов час для малечі дитячих майданчиків літнього дозвілля.  
          У філіалах КЗК «Міська дитяча бібліотека» КМР не тільки читали, спілкувались, а й грали у незвичайну гру-плутанку, в якій змішались відомі казки та їх герої. Було енергійно та весело, діти отримали багато позитиву. 
          У філіалах КЗК «Міська бібліотека для дорослих» КМР проводили вікторину «Квітковий калейдоскоп», ознайомилися з назвами квітів та легендами, відповідали на питання та відгадували загадки. Закріпили ці знання грою з м’ячем «Відгадай квітку».         
          Сезон дитячих майданчиків літнього дозвілля для дітей закінчився, а в закладах культури Саксаганського району «кипить» підготовка до нового творчого сезону. Спеціально до відкриття 47-го театрального сезону КП «Криворізький міський театр ляльок» КМР готує цікаві та розважальні вистави, з інтерактивними іграми та розвагами для глядачів! У МКЗ «Палац культури «Мистецький» КМР, КЗ «Палац культури «Саксагань» КМР,  КЗСМО «Музичні школи № 3, 5, 13» КМР та КЗСМО
«Школа мистецтв №1» КМР
йде набір до творчих колективів, які розкриють таланти кожної дитини та допоможуть віднайти свої інтереси й схильності у мистецтві та творчості.