Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про роботу районної робочої групи з питань ліквідації осередків стихійної торгівлі в районі

На виконання Угоди про взаємодію з питань протидії незаконному продажу товарів у місті Кривому Розі та рішення виконкому міської ради від 14.08.2019 № 379 «Про заходи з протидії несанкціонованій торговельній діяльності на території м. Кривого Рогу» щотижнево проводиться рейдова робота по припиненню функціонування осередків стихійної торгівлі на території району.   

15.11.2019 спеціалістами відділу розвитку підприємництва виконкому районної у місті ради спільно з спеціалістами управління розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради, дільничним інспектором поліції Саксаганського відділення поліції КВП ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області проведено спільний рейд щодо ліквідації осередків стихійної торгівлі на вулиці Володимира Великого, вул. Тесленка та  пл. Володимира Великого.

На момент проведення рейдової роботи факти функціонування осередків стихійної торгівлі за вищевказаними адресами були відсутні. Робота у даному напрямку триває.