Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про роботу районної робочої групи з питань ліквідації осередків стихійної торгівлі в районі

На виконання Угоди про взаємодію з питань протидії незаконному продажу товарів у місті Кривому Розі та рішення виконкому міської ради від 14.08.2019 № 379 «Про заходи з протидії несанкціонованій торговельній діяльності на території м. Кривого Рогу» продовжується рейдова робота по припиненню функціонування осередків стихійної торгівлі на території району.

09.07.2020 спеціалістами відділу розвитку підприємництва виконкому районної у місті ради спільно з спеціалістами управління розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради за участю дільничного інспектора поліції Саксаганського відділення поліції Криворізького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області проведено спільний рейд щодо протидії функціонування стихійних та нелегальних місць торгівлі. Рейдовою роботою охоплено вул. Івана Авраменка, територію навколо ринку «Бульвар Вечірній» та вул. Космонавтів.

Рейдова робота у даному напрямку триває.