Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Я – військовослужбовець, реєстрації місця мого проживання – військова частина

Сьогодні досить актуальним є питання реєстрації місця проживання.

Місце проживання - житло, розташоване на території адміністративно-територіальної одиниці, в якому особа проживає, а також спеціалізовані соціальні установи, військові частини. Житлові приміщення надаються військовослужбовцям у межах норм, встановлених законодавством.

Реєстрація місця проживання військовослужбовців може бути здійснена органом реєстрації за заявою особи з одночасним зняттям з попереднього місця проживання. Право на перебування або взяття на облік у військовій частині - проходження служби у військовій частині, адреса якої зазначається під час реєстрації, — довідка про проходження служби у військовій частині, видана командиром військової частини за формою згідно з додатком 10 до Правил реєстрації місця проживання (для військовослужбовців, крім військовослужбовців строкової служби).

Відділ реєстрації місця проживання громадян виконкому Саксаганської районної у місті ради нагадує, що для реєстрації місця проживання військовослужбовців  необхідні такі документи:

-  заява;

- документ, до якого вносяться відомості про місце проживання;

- документ, що підтверджує проходження служби у військовій частині,

- квитанція про сплату адміністративного збору;

- довідка про проходження служби у військовій частині, за формою згідно з додатком 10 до Правил реєстрації місця проживання.

Військовослужбовці та члени їх сімей, які проживають разом з ними, за відсутності у них за місцем проходження служби житла для постійного проживання забезпечуються службовими житловими приміщеннями.