Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Особистий кабінет виборця

Службою розпорядника Державного реєстру виборців Центральної виборчої комісії на офіційному веб-сайті “Державний реєстр виборців” розроблений та функціонує програмний ресурс “Особистий кабінет виборця”.

Метою обробки даних є – надання відповіді на запит про включення виборця до Державного реєстру виборців.

 

Шановні виборці! Запрошуємо скористатись даним програмним ресурсом, створити свій “особистий кабінет” та перевірити наявність своїх даних в Державному реєстрі виборців!

 

Для цього необхідно на головні сторінці офіційного веб-сайту Центральної виборчої комісії “Державний реєстр виборців” (https://www.drv.gov.ua) обрати вкладку “Особистий кабінет виборця” та зареєструватися.

Для заповнення реєстраційної картки вказується повні (не скороченні) персональні дані українською мовою:

- власна електронна пошта,

- прізвище,

- ім’я та по батькові,

- дата народження.

ПІБ та дата народження, вказані при реєстрації, автоматично переносяться до пошукової форми при формуванні запитів до бази даних. Зареєструватися в системі можуть особи, які досягли вісімнадцятирічного віку.

Далі у розділі «Перевірити дані у Реєстрі» необхідно заповнити всі поля у формі запиту. Відповідь надсилається на електронну пошту запитувача на протязі 2-3 робочих днів та містить інформацію про включення (не включення) виборця до Державного реєстру виборців, а також адресу місцезнаходження виборчої дільниці відповідно до адреси місця проживання. Кількість запитів обмежена – не більше одного на добу.

 

“Особистий кабінет виборця” складається з наступних розділів:

1. Перевірити дані у Реєстрі.

2. Інформація про запити.

3. Налаштування.

4. Правила користування.

Адміністратори сайту зобов’язуються обробляти персональні дані виборця в суворій відповідності до законодавства України про захист персональних даних.

Також звертаємо увагу на те, що користувач несе персональну відповідальність за достовірність даних та зловживання даним ресурсом. У разі необхідності отримання інформації щодо “Особистого кабінету виборця” та інших питань, пов’язаних з Державним реєстром виборців, ви також можете звернутись до відділу ведення Державного реєстру виборців в Саксаганському районі.