Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Дорогі саксаганці, шановні земляки!

Щиро вітаю вас з 245-ою річницею від дня народження нашого міста!

У літописі нашого району значиться багато визначних подій і дат, однак особливою радістю та гордістю сповнює серця саксаганців День народження рідного міста.

Кривий Ріг увійшов в історію нашої держави як «місто довжиною в життя», «залізне серце країни», «український Клондайк», став містом металургів і хіміків, інженерів і машинобудівників, а ще всіх тих, чия нелегка праця робить його великим та неповторним.

Для кожного мешканця району це свято - чудова можливість нагадати собі, в якому мальовничому куточку ми живемо, перегорнути найцікавіші сторінки його географічної, промислової і трудової історії, отримати натхнення для нових добрих справ.

Саксаганський район вражає не лише потужними центрами виробничо-промислового потенціалу, а й своєю культурною насиченістю.

Тож дорогі саксаганці та мешканці міста, напередодні відзначення дня народження Кривого Рогу – улюбленого свята всіх криворіжців, від імені депутатського корпусу районної  у місті ради, членів її виконкому, керівників підприємств та  від себе особисто, висловлюю найтепліші вітання  і слова вдячності вам за невтомну працю й тепло ваших сердець, якими ви примножуєте трудову славу Кривого Рогу та Саксаганського району сьогодні.

Разом з вами я радію його успіхам, та й водночас успіхам рідного славного міста, й щиро вірю, що попри існуючі труднощі, спільною працею ми зможемо зробити їх кращими, привабливішими та комфортнішими.

Напередодні цього чудового свята бажаю усім міцного здоров’я, гарного настрою, натхнення до життя, добробуту й сили для нових звершень і здобутків. Нехай у ваших родинах панують злагода, мир, щастя й благополуччя.

Нехай Кривий Ріг для кожного з вас буде місцем, де завжди тепло і затишно! Бережімо його історію, красу і самобутність сьогодні, завтра і завжди!

Зі святом!