Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Отримання послуг у відділі реєстрації місця проживання громадян – це просто та швидко!

Яка вона «прописка» сьогодні? Привітний та компетентний персонал, своєчасність, доступність та якість надання послуг, впровадження сучасних електронних технологій.

У 2017 році у Кривому Розі було запроваджено Електронний реєстр територіальної громади, який змінив уявлення про отримання послуг.

Сьогодні отримати послугу з реєстрації або зняття з реєстрації місця проживання можна в день звернення за 15 хвилин. Не потрібно заповнювати бланки заяв, як це було раніше, бо вони формуються та роздруковуються із застосуванням засобів реєстру територіальної громади. Адміністративний збір за послуги можна сплатити через банківський термінал, який встановлений в приміщенні відділу для зручності громадян та скорочення часу на обслуговування.

А завдяки наповненню Реєстру територіальної громади міста даними з паперової картотеки, час надання довідки складає близько 5 хвилин.

Це зовсім інший стандарт обслуговування від того, який був раніше.

Звертаємо увагу, що на період карантину контактний прийом замовників послуг здійснюється виключно за попереднім записом.

Мешканці району мають можливість записатися на прийом до відділу:

-    e-mail: [email protected];

-    skype: [email protected];

-    за телефонами 94-82-15, 097 768 48 83.