Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Паперова картка реєстрації особи – не просто минуле, це вже історія…!

Сьогодні вже неможливо уявити надання послуг з «прописки/виписки» без впровадження сучасних електронних технологій, саме тому ще в 2017 році у Кривому Розі було запроваджено Електронний реєстр територіальної громади.

До початку ведення реєстру територіальної громади в електронній формі, картотека з питань реєстрації фізичних осіб, що була отримана від Державної міграційної служби, КП «ЖЕО №35» та інших організацій, підтримувалась у актуальному стані за карткою реєстрації особи та адресною карткою особи в паперовій формі.

Працівниками відділу реєстрації місця проживання проведена кропітка робота щодо наповнення Реєстру актуальною інформацією шляхом внесення даних з паперової картотеки та будинкових книг.

Так, до Реєстру внесена інформація щодо 10 282 дітей, відкоригована інформація по 99 524 саксаганцям, внесена інформація щодо реєстрації 3 628 мешканців району.

На сьогодні у Реєстрі актуальна інформація по 120 294 мешканцям району.

З 1 квітня 2021 року ведення інформації про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб забезпечується виключно у електронній формі. Такі зміни не торкнуться головним чином отримувачів послуг.

Електронний реєстр криворізької громади – це можливість заявникам отримувати послуги у сфері реєстрації місця проживання протягом 15 хвилин, це вдосконаленні адмінпроцеси без зайвої участі заявників і створення основи для інформаційної інфраструктури.

Кожна особа має право на доступ до своїх персональних даних, внесених до реєстру, а також інші права щодо своїх персональних даних, передбачені Законом України “Про захист персональних даних”.

Для оновлення, внесення чи уточнення інформації в Реєстрі територіальної громади мешканці Саксаганського району можуть звернутись до відділу реєстрації місця проживання громадян за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Володимира Великого, буд. 32, каб. 112.

Нагадуємо, що в період карантину прийом громадян ведеться за попереднім записом.

Усі необхідні консультації можливо отримати за телефонами: (097) 768-48-83 та (0564) 94-82-15 .

Також, цікаву та корисну інформацію Ви можете знайти на нашій сторінці на Facebook:

Відділ реєстрації виконкому Саксаганської районної у місті ради»