Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Інформація щодо проведеного 02. 04. 2021 засідання комісії виконкому районної у місті ради по вирішенню питань, пов’язаних з наданням населенню субсидій і державних допомог

02 квітня 2021 року проведено засідання комісії виконкому районної у місті ради по вирішенню питань, пов’язаних з наданням населенню субсидій і державних допомог, розглянуто дев’ять заяв мешканців району.

За результатами об’єктивного та неупередженого розгляду справ комісією прийнято рішення щодо призначення житлових субсидій семи сім’ям на понаднормову площу житла, з урахуванням фактично проживаючих громадян, з середньомісячним сукупним доходом меншим, ніж розмір мінімальної заробітної плати та при наявності простроченої понад три місяці заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком, загальна сума якої перевищує 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Розглянуто дві заяви для призначення щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, прийнято рішення щодо призначення заявникам соціальних виплат.