Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Інформація щодо проведеного 04. 03. 2021 засідання комісії виконкому районної у місті ради по вирішенню питань, пов’язаних з наданням населенню субсидій і державних допомог

З метою соціальної підтримки сімей Саксаганського району 04 березня 2021 року відбулося засідання комісії виконкому районної у місті ради по вирішенню питань, пов’язаних з наданням населенню субсидій і державних допомог. Розглянуто 36 заяв щодо житлових субсидій, соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам та пільг на житлово-комунальні послуги за фактичним місцем проживання.

Детально розглянувши кожну справу, комісією прийнято рішення щодо призначення житлових субсидій 25 сім’ям на понаднормову площу житла, з урахуванням фактично проживаючих громадян, з середньомісячним сукупним доходом меншим, ніж розмір мінімальної заробітної плати та на підставі договору оренди житла. Відповідно до чинного законодавства припинено раніше призначену житлову субсидію одній сім’ї.

Розглянуто дев’ять заяв для призначення щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг та державних соціальних допомог. Всім заявникам призначено соціальні виплати.

Також комісією прийнято рішення щодо внесення відомостей про одного заявника пільгової категорії та членів його сім’ї до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, за місцем фактичного проживання.