Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

VІІІ Різдвяний турнір з баскетболу на Кубок Саксаганського району серед школярів 7-9 класів

З початком нового 2019 року в Саксаганському районі розпочався й новий спортивний сезон – сезон нових намагань, нових викликів і звичайно гучних перемог та здобутків. Тому, традиційно, під час зимових шкільних канікул, з 03 по 04 січня 2019 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 10» КМР (вул. Бикова, 4) відбувся VІІІ районний Різдвяний турнір з баскетболу на «Кубок Саксаганського району» серед збірних команд учнів закладів загальної середньої освіти 7-9 класів, в якому взяли участь 96 спортсменів з восьми команд (КЗШ  №№ 21, 41, 68, 124, КНВК № 35, КПНЛ, КГ № 91, КСШ № 118).

На урочистому відкритті VІІІ традиційного районного Різдвяного турніру вболівальників та спортсменів привітали й поздоровили з новорічними і різдвяними святами та початком нового спортивного сезону працівники виконкому Саксаганської районної у місті ради та від депутата районної у місті ради, представника Політичної партії «Опозиційний блок», Резниченка Олексія Сергійовича всім командам вручили солодощі у вигляді тортів.

Згідно з жеребом, команди були розділені на дві групи («А» і «Б»), де змагалися між собою за право виходу до фінальної частини турніру.

04 січня 2019 року в стикових іграх шляху до фіналу зустрілися найсильніші команди групового раунду: КЗШ № 21 з КНВК № 35 та КЗШ № 68 з КСШ № 118.

Перемогу та Різдвяний «Кубок Саксаганського району 2019 року» отримала наполеглива нестримна команда юних баскетболістів КСШ № 118 (тренер Твердохліб О. М.), друге місце, другий рік поспіль, здобула команда КЗШ № 21 (тренер Токарчук Ю. Т.), до речі в команді нарівні з хлопцями грали п’ять дівчат, третє місце виборола команда переможець минулорічного турніру - КНВК № 35 (тренер Демченко А. А.), четвертими стали учні КЗШ № 68 (тренер Бондарь М. В.).

Переможці та призери VІІІ традиційного районного Різдвяного турніру були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні районних змагань з баскетболу на «Кубок Саксаганського району 2019 року» серед збірних команд учнів закладів загальної середньої освіти 7-9 класів адміністрації комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» КМР в особі директора Ремінського Володимира Івановича та депутату Саксаганської районної у місті ради  Резниченку Олексію Сергійовичу.

Турнір було проведено з метою виявлення кращих спортсменів для формування юнацької та дівочої збірних команд Саксаганського району, що в лютому та березні 2019 року будуть захищати кольори району у традиційних міських змаганнях з баскетболу пам’яті  народного депутата України 3-х скликань, почесного громадянина міста Кривого Рогу Гурова Вадима Миколайовича.