Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

З 11 по 20 листопада 2013 року на базі закладів освіти (КЗШ №№ 21, 124, КНВК № 35, КПНЛ) відбулися районні змагання з баскетболу

   З 11 по 20 листопада 2013 року на базі закладів освіти (КЗШ №№ 21, 124, КНВК № 35, КПНЛ) відбулися районні змагання з баскетболу  серед юнацьких збірних команд загальноосвітніх шкіл, в яких прийняли участь 16 команд (192 чол.). За жеребом команди були розділені на чотири групи, переможці з яких виходили до півфіналу, де боролися за вихід у фінальні змагання.

   Перше місце здобула збірна команда юних баскетболістів КЗШ № 21 (тренер Токарчук Ю.Т.), друге місце посіла команда КЗШ № 124 (тренер Борбулевич І. В.), третє місце виборола збірна команда КЛПВФП (тренер Шпильовий В.В.).

   Комітет  з фізичної культури та спорту виконкому Саксаганської районної у місті ради нагородив переможців та призерів районних змагань кубками та грамотами.

   На базі команди переможниці турніру буде сформовано збірну команду Саксаганського району, яка в лютому місяці 2014 року прийме участь у традиційних міських змаганнях з баскетболу на Кубок народного депутата України 3-х скликань Гурова В.М.