Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

З днем народження, районе!

Дорогі саксаганці!

Прийміть щирі вітання з нагоди 45-ої річниці від дня заснування Саксаганського району!

Саме в день народження нашого району, ми особливо відчуваємо в своїх серцях любов і гордість за свою малу батьківщину, сповнюємося відчуттям єдиної родини, отримуємо наснагу та натхнення для творення нових добрих справ.

В цей день ми пишаємось досягненнями всіх поколінь саксаганців, окреслюємо перспективи подальших надбань майбутніх поколінь у примноженні слави своєї землі.

Сьогодні Саксаганський район хоч і молодий, але досвідчений та сучасний осередок міста. З року в рік він упевнено крокує в ногу з усіма змінами та реформами, що відбуваються в країні. Відкриваються нові амбулаторії, здійснюється технічне забезпечення закладів освіти, з’являються нові спортивні та дитячі майданчики, упорядковуються місця дозвілля саксаганців.

Та всі соціально-економічні і культурні показники нашого району були б неможливими без його мешканців. Це спільне досягнення, народжене кропіткою працею тих, хто працює на благо району і міста, стоїть у першоджерел його створення та бере активну участь в розбудові його інфрастуктури.

Нехай же наш район назавжди залишається для нас найулюбленішим та найріднішим!

Зичу всім міцного здоров’я, родинного благополуччя, невичерпного джерела життєвої енергії, сили й наснаги в усіх справах на благо розвитку нашого славного району.

Зі святом!