Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Проведення тренування органів з евакуації району

08 листопада 2018 року, на виконання розпорядження першого заступника голови регіональної комісії з питань ТЕБ та НС від 18.10.2018 № 1431/0/134-18 «Про заходи з евакуації» проведені практичні тренування з відпрацювання порядку оповіщення та евакуації населення району у разі виникнення можливої надзвичайної ситуації на складах ракетно-артилерійського озброєння в/ч 3283 ЗСУ.

Районною комісією з питань евакуації на чолі з заступником голови районної у місті ради Криворотнім І. І. відпрацьовано порядок дій щодо організації евакуації населення району із 12 кілометрової зони можливого розльоту снарядів та уламків у випадку вибухів боєприпасів. Керівним складом районної комісії оновлено навички прийняття відповідальних рішень, вирішення нагальних питань щодо транспортування, соціального та матеріального забезпечення населення під час проведення евакуаційних заходів. Активну участь у проведення тренувальних заходів взято представниками патрульної поліції та Саксаганським відділенням поліції, якими відпрацьовано порядок залучення особового складу до виконання завдань з охорони громадського порядку та організації дорожнього руху під час проведення евакуації. Працівниками КНП «Центра первинної медико-санітарної допомоги №4» КМР організовано роботу медичних працівників, залучення бригади швидкої допомоги для надання допомоги населенню. Було практично розгорнуто збірний пункт евакуації на базі КЗ «ПК «Саксагань» КМР до якого прибули працівники та учні КЗШ № 17.