Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Наше прізвище — це наше родинне коріння

Іноді у людей виникає бажання або необхідність змінити прізвище, ім’я або по батькові. Зміна прізвища після укладення або розірвання шлюбу, зміна імені після усиновлення, або просто за власним бажанням не вимагає особливих зусиль. При укладанні шлюбу кожен з подружжя може залишити своє прізвище, обрати прізвище другого із подружжя в якості спільного, або створити нове прізвище шляхом приєднання прізвища дружини до прізвища чоловіка. Відповідно до чинного законодавства  є  такі документи, які після зміни прізвища оновлювати не потрібно, а для підтвердження своєї особи потрібно надати   документ, на підставі якого змінено прізвище (свідоцтво про шлюб, тощо).

Шановні мешканці! Звертаємо вашу увагу, що після отримання документу зі зміненими персональними  даними, вам необхідно звернутися до відділу реєстрації місця проживання громадян для внесення змін до реєстру територіальної громади міста Кривого Рогу.   

Реєстр територіальної громади - це доступність та зручність  надання адміністративних послуг для громадян. Один  візит до відділу реєстрації місця проживання громадян – і Ваші дані перевірені та  знаходяться в  актуальному стані.

Нагадуємо! Прийом громадян ведеться виключно  за попереднім записом з дотриманням  масочного режиму.

Шановні мешканці! Піклуйтеся про себе та своїх близьких! Будьте відповідальними! Станьте прикладом для своєї родини!