Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Інформація щодо проведених перевірок використання бюджетних коштів на надання субсидій та допомог малозабезпеченим сім`ям

Cпеціалістами управління праці та соціального захисту населення виконкому районної у місті ради було вжито заходів щодо контролю за раціональним та цільовим використанням коштів субвенцій з державного бюджету.

Здійснено перевірку правильності нарахування державної соціальної допомоги, субсидій населенню на оплату житлово-комунальних послуг, твердого палива і скрапленого газу.

Станом на 01. 08. 2019 виявлено 100 порушень щодо надання недостовірної інформації про доходи та майновий стан одержувачів субсидій, що призвело до втрат фінансових ресурсів на суму 211,18 тис. грн. та 23 порушення щодо надання державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім`ям, що призвело до втрати фінансових ресурсів на суму 183,15 тис. грн. До державного бюджету повернуто кошти у розмірі 205,53 тис. грн., в тому числі надміру виплачених субсидій нарахувань 2017-2018 років.

Зроблено 10 718 запитів до Державного Реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо суб`єкта, Реєстраційної служби Криворізького міського управління юстиції Дніпропетровської області, Центральної міжрайонної державної податкової інспекції у місті Кривому Розі.

Робота по проведенню подальших перевірок цільового використання  бюджетних коштів триває.