Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Нагадуємо в Саксаганському районі відсутні місця для купання!

Шановні мешканці та гості району виконком районної у місті ради попереджає про небезпеку купання в непристосованих місцях!

На території району відсутні облагоджені пляжі та місця відпочинку біля води, це пов’язано перш за все з незадовільним станом води в водоймищах, крім того територіально в районі відсутні під’їзні шляхи до водоймищ, що ускладнює організацію відповідних підготовчих заходів  та за необхідності, рятувальних робіт. Крім того на території Саксаганського району розташовано декілька гідротехнічних споруд: вхідний портал ІІ Саксаганського тунелю на річці Саксагань біля вулиці Дідро, вихідний портал ІІ Саксаганського тунелю на Саксаганському водосховищі біля вулиці Філатова; гідротехнічна споруда по типу «перелив» в ставку балки Калетіна на 30-річчя Перемоги, вхідний портал І Саксаганського тунелю на Саксаганському водосховищі поблизу вул. Маяковського.

Підприємствами, що обслуговують дані споруд проведена робота з встановлення попереджувальних покажчиків.

Шановні громадяни! Виконком Саксаганської районної у місті ради закликає  не наражати на небезпеку життя та здоров’я своє та своїх близьких! Побачивши попередження «Купатися заборонено! Небезпечно!» зважте, що це не жарт та не пустослівне залякування, це лише констатація факту. Бережіть своє життя, устережіться від невиправних вчинків!

Шановні дорослі пам’ятайте ви відповідаєте не лише за своє життя, а й за життя маленьких людей, що вам довіряють. Будьте гідними їх довіри. Вчить дітей безпечному відпочинку власним прикладом!