Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Форум – запорука успіху!

03 липня 2019 року о 16. 00 у приміщенні виконкому Саксаганської районної у місті ради (каб. 210, вул. Володимира Великого, буд. 32) для громадськості міста, з метою підвищення рівня написання проектів, відбувся форум із підготовки проектів «Громадський бюджет-2020».

Матеріал подавався в легкій формі, зрозуміло для кожного, та був корисним як для людей із досвідом подання проектів проектів на конкурс "Громадський бюджет», так і для початківців, які практично не мають досвіду у цій сфері. Модератор по Саксаганському району акцентувала увагу на нове Положення про порядок проведення конкурс проектів місцевого розвитку «Громадський бюджет», реалізація яких планується у 2020 році.

На даному заході були присутні: представник від виконкому Криворізької міської ради, учасники конкурсу «Громадський бюджет» минулих років у Саксаганському районі. Директор та волонтер громадської організації "МІЖНАРОДНІ ІННОВАЦІЙНІ ОСВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ" розповіли про свою власну «Історія успіху». Начальник відділу промислового туризму КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу» - переможець 2018 року, надала людям можливість, одягнувши спеціальні окуляри, здійснити віртуальну подорож та побачити у форматі віртуальної реальності (VR360) основні виробництва міста.  

Кожен присутній мав змогу отримати відповіді від головних розпорядників коштів: управління праці та соціального захисту населення виконкому Саксаганської районної у місті ради, відділу освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради, управління благоустрою та житлово-комунальних послуг виконкому Саксаганської районної у місті ради, на хвилюючі питання щодо фінансування проектів-переможців.

Даний форум дає поштовх на нові звершення та бажання приймати участь у конкурсі проектів місцевого розвитку «Громадський бюджет-2020».

Нагадуємо, що з 01 липня 2019 року стартував конкурсу проектів місцевого розвитку «Громадський бюджет», реалізація яких планується у 2020 році. Автори проектів повинні подати конкурсні пропозиції раді з проведення конкурсу в паперовому вигляді та шляхом уведення до електронної системи https://gb.kr.gov.ua.

Координатор конкурсу проектів місцевого розвитку "Громадський бюджет"- управління економіки виконкому Криворізької міської ради (0564) 74-84-75, 92-13-17. Координатор по Саксаганському району – Кравченко Оксана Юріївна, у разі виникнення запитань, звертатися за тел. 94-82-03, 096-823-82-21.