Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

На публічне обговорення (оприлюднення) виноситься проект регуляторного акта - рішення виконкому міської ради «Про внесення змін до міської маршрутної мережі пасажирського транспорту» та аналіз його регуляторного впливу

УВАГА!

   На публічне обговорення (оприлюднення) виноситься проект регуляторного акта - рішення виконкому міської ради «Про внесення змін до міської маршрутної мережі пасажирського транспорту» та аналіз його регуляторного впливу. Зауваження та пропозиції будуть прийматись в письмовому вигляді від громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань, наукових установ та консультативно-дорадчих органів у здійсненні державної регуляторної політики в місячний термін розробником проекту – відділом транспорту і зв’язку виконкому міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, площа Радянська, 1, каб. 246, тел. 74-70-49, електронна адреса: [email protected]). А також на електронні почтові скриньки виконкому міської ради radakr@ukrpost.ua і виконкомів районних у місті рад Дзержинської, Довгинцівської, Жовтневої, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: dzr_vk@ukrpost.ua, [email protected], zhv_vk@ukrpost.ua, ing.zagal104@ukr.net, [email protected], trn_vk1@ukrpost.ua, cg-ispolkom-zag@mg.dp.ua. Крім того з вказаним проектом та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційних веб-сторінках в мережі Інтернет:

- виконкому міської ради у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Інформаційна база» www.kryvyіrih.dp.ua;

- виконкомів районних у місті рад Дзержинської, Довгинцівської, Жовтневої, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської www.dzr.dp.ua, www.dlgr.gov.ua, www.zhrrkrog.dp.ua, www.ing-org.dp.ua, www.srvk.gov.ua, www.trnvk.dp.ua, vykonkom-tsmkr.gov.ua.

 

Проект регуляторного акта - рішення виконкому міської ради «Про внесення змін до міської маршрутної мережі пасажирського транспорту»