Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Святкові дарунки від «Громадського бюджету 2019»

Новорічні та різдвяні свята – це час дарувати та отримувати подарунки.  Перед Новим роком ще два заклади освіти району отримали бажані та омріяні дарунки від конкурсу місцевого розвитку «Громадський бюджет 2019». Так, 26 та 27 грудня 2019 року відбулися презентації проєктів переможців Криворізької гімназії № 91 та Криворізької загальноосвітньої школи № 68. На урочисті відкриття завітали гості,  діти та батьки.

Проєкт «Територія інформаційної освіти Криворізької гімназії № 91». спрямований на створення сучасного освітнього інформаційного простору для навчання дітей нового покоління, покоління Y та покоління Z: інноваторів, спроможних змінювати навколишній світ, всебічно розвинених особистостей, здатних до критичного мислення, відповідальних, активних підприємливих громадян.

Колектив КЗШ № 68 реалізував проєкт «Освітній простір ; інтерактивна перерва в сучасній школі», завдяки якому ІІ поверх школи не впізнати: усе нове, сучасне – різнокольорові лавки й пуфи,сенсорні та шкіряні м’ячі, барвисті та гумові килимки. Завдяки системам «Інтерактивна поверхня» та «Інтерактивна пісочниця» перед дітьми «оживає» цілий світ яскравих персонажів, незвіданих ландшафтів та предметів, які реагують на дотик. Учні стають активними дослідниками та учасниками навчальних і розвивальних ігор, виконують захопливі завдання та вправи. Діти з легкістю освоюють новітні технології, 3D-окуляри, конструктори та демонструють легороботів.

Планується подальший розвиток освітнього простору закладу. У 2020 році буде реалізовуватись проєкт «Регіональна молодіжна гра «Модель ООН - 2020. Кривий Ріг».

Навчаємось граючись. Усе це задовольняє запити здобувачів освіти Нової Української школи. Мрії здійснюються!