Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Своєчаснє реагування на зміну погодних умов

Звертаємо Вашу увагу, що у разі снігопадів, сильних снігових заметів, ожеледиці тощо, на території Саксаганського району, рекомендуємо дотримуватись Правил благоустрою у місті Кривому Розі, що затверджені рішенням Криворізької міської ради від 21. 10. 2015 № 4038 «Про затвердження Правил благоустрою у місті Кривому Розі», відповідно до яких, суб’єкти господарювання, органи самоорганізації населення, громадські об’єднання, мешканці міста - на земельних ділянках, наданих їм на праві власності чи користування, закріпленій території за укладеними договорами з балансоутримувачем, присадибній ділянці повинні здійснювати снігоочищення, видалення снігу, ліквідацію ожеледі - у зимовий період.

Враховуючи вищевикладене, з метою уникнення притягнення до адміністративної відповідальності передбаченої ст. 152 КУпАП, наголошуємо Вам дотримуватись вищевказаних Правил та своєчасно реагувати на зміну погодних умов, а також рекомендуємо Вам забезпечити наявність снігоочисного інвентарю та посипкового матеріалу!