Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Гід з державних послуг – портал з інформацією про державні послуги

Міністерство цифрової трансформації України запустило “Гід з державних послуг” – інформаційний онлайн-портал про всі сервіси, що надаються органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Сьогодні на сервері доступна інформація про 1170 послуг — місце та строки їх надання, вартість, необхідні для отримання документи та спосіб оскарження результатів. Онлайн-портал постійно оновлюється і невдовзі тут буде розміщено інформацію про 100 % державних послуг, які надаються в Україні.

Також на онлайн-порталі є послуги, які надаються безпосередньо відділом реєстрації місця проживання громадян. Зокрема, це:

- реєстрація місця проживання/перебування особи;

- зняття з місця проживання/перебування особи;

- довідка про реєстрацію місця проживання особи або місця перебування особи;

- довідка про зняття з реєстрації місця проживання.

Гід з державних послуг передбачає зворотний зв’язок для випадків, якщо користувач не знайшов інформацію про певну послугу чи виявив помилку в наявній інформації. Більше про матеріали «Гід з державних послуг» можливо переглянути за посиланням : https://guide.diia.gov.ua/.

Також нагадуємо, що на період карантину контактний прийом замовників послуг здійснюється виключно за  попереднім записом.

Мешканці району мають можливість записатися на прийом до відділу:

- онлайн через портал державних послуг iGov (https://igov.org.ua/)

- e-mail: [email protected];

- skype: [email protected];

- за телефоном 94-82-15.

Прийом громадян у відділі здійснюється з 8-30 до 15-30 (з 12-30 до 13-00 санобробка приміщення) щоденно, окрім суботи та неділі».

 

«Здоров’я – не все, але все без здоров’я – ніщо!»