Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Стихійні ринки – небезпечні для життя!

На виконання Угоди про взаємодію з питань протидії незаконному продажу товарів у місті Кривому Розі та рішення виконкому міської ради від 14.08.2019 № 379 «Про заходи з протидії несанкціонованій торговельній діяльності на території м. Кривого Рогу» спеціалістами відділу розвитку підприємництва виконкому районної у місті ради спільно з представниками управління розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради та відділення поліції № 4 Криворізького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області постійно проводяться спільні рейди щодо протидії функціонування та ліквідації стихійних та нелегальних місць торгівлі на території району.   

Рейдовою роботою охоплено перехрестя вулиці Співдружності та проспекту 200-річчя Кривого Рогу, територію навколо ринку «Ювілейний», вулиці Володимира Великого та Софії Перовської. Під час рейдів з незаконно торгуючими громадянами проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота щодо здійснення торговельної діяльності відповідно до вимог чинного законодавства України, про адміністративну відповідальність за несанкціоновану торгівлю. В наслідок проведеної роботи у 2021 році на торгуючих складено 65 адміністративні протоколи за статею 160 КУпАП, 19 протоколів за статею 152 КУпАП.

Шановні мешканці Саксаганського району, пам’ятайте про негативні наслідки для здоров’я, що несуть за собою придбання товарів у невстановлених місцях. Не наражайте себе та своїх близьких на небезпеку!

Рейдова робота з ліквідації стихійної торгівлі триває.