Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До уваги одержувачів компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі!

Виплата компенсації компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі тимчасово зупиняється у разі:

- перебування фізичної особи, яка надає соціальні послуги, за межами України понад 10 календарних днів;

- перебування фізичної особи, яка надає соціальні послуги, на стаціонарному лікуванні протягом повного календарного місяця.

Відомості стосовно фізичних осіб, які надають соціальні послуги, які в період отримання компенсації перетинали державний кордон України або перебували за межами України, надаються управлінню праці та соціального захисту населення виконкому районної у місті ради надаються Державною міграційною службою України .

Якщо фізична особа, яка надає соціальні послуги, перебувала поза межами України менше ніж 10 календарних днів, на стаціонарному або санаторно-курортному лікуванні менше ніж протягом одного календарного місяця, виплата компенсації тимчасово припиняється та відновлюється з дня подання фізичною особою, яка надає соціальні послуги, заяви про продовження надання соціальних послуг з догляду без подання пакета документів.

У разі виникнення обставин, внаслідок яких припиняється догляд, фізична особа, яка надає соціальні послуги та отримує компенсацію, зобов’язана в десятиденний строк письмово повідомити про це управлінню праці та соціального захисту населення виконкому районної у місті ради. Виплата компенсації припиняється з місяця, що настає за тим, у якому сталися змін

З питання призначення або відновлення виплат допомоги на догляд до управління можливо звернутись за адресою: вул. Софії Перовської, буд. 16а, м. Кривий Ріг, 50036, за електронною адресою: [email protected], або за телефонами Єдиної приймальні: 0983602004, 94-72-42.