Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Жартівливий і не тільки квітень Саксаганського району

1 квітня це «День сміху», який святкують не тільки в багатьох європейських країнах, але й по всьому світу.

У цей день прийнято розігрувати рідних, друзів і просто знайомих, або жартувати над ними. От і у відділі реєстрації місця проживання громадян він розпочався з веселої події. До відділу завітала дівчина, щоб отримати довідку, у зв’язку зі зміною прізвища по шлюбу з Карась на Горобець. Вона радісно зауважила: «Так, була рибою, а тепер – пташка». Недарма 1 квітня відзначають ще й День птахів.

1 квітня в Саксаганському районі святкують свій День народження 372 громадянина.

Немовлята, які народилися в квітні, а батьки зареєстрували  їх місце проживання, мали цікаві імена: Амєлія, Каміла і Маттео.

Одним із 12 найголовніших свят православної церкви, дата якого не змінюється за юліанським стилем та відзначається щорічно, 7 квітня є Благовіщення Пресвятої Богородиці. В цей  день святкують день народження 333 мешканці Саксаганського району.

Квітень дуже насичений місяць, у зв’язку з тим що в нашій країни відбулася найголовніша подія - вибори Президента України. 1215 громадян звернулися до відділу, щоб перевірити своє місце реєстрації та отримати довідки.

П’ятьом мешканцям району виповнилося 18 років, вони стали не тільки повнолітніми, а ще й змогли зробили свій вибір в обранні Президента України.

Змінили своє місце реєстрації у квітні 780 громадян, 353 громадянина виїхали за межі району, а також 115 громадян знятті з реєстрації місця проживання в зв’язку зі смертю.

Отже, ми бачимо, що життя швидкоплинне і багате на різноманітні події. Громадяни звертаються до нас з різних життєвих обставин: хтось втратив рідну людину, у когось народилося немовля, комусь подарували квартиру і вони звернулися зареєструвати своє місце проживання. І, завжди разом з ними співробітники відділу реєстрації місця проживання громадян, які не тільки нададуть адміністративні послуги, а й підтримають морально і психологічно.

Саксаганський квітень віддає свої права травню, тому до нових зустрічей!