Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Проект регуляторного акта – проект рішення міської ради «Про затвердження Правил додержання тиші в громадських місцях на території міста Кривого Рогу» та аналіз його регуляторного впливу

УВАГА!

На публічне обговорення (оприлюднення) виноситься доопрацьований проект регуляторного акта – проект рішення міської ради «Про затвердження Правил додержання тиші в громадських місцях на території міста Кривого Рогу» та аналіз його регуляторного впливу. Зауваження та пропозиції будуть прийматись від громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань, наукових установ та консультативно-дорадчих органів у здійсненні державної регуляторної політики з 07.03.2019 в місячний термін на адресу: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1 до відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату міської ради і виконкому (каб.231, тел. (0564)92-13-01, електронна адреса: [email protected]) та управління розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради (каб.510, тел. (0564)74-39-72, електронна адреса: [email protected]).

З проектом та аналізом його регуляторного впливу можна також ознайомитися на офіційному веб-сайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Інформаційна база» www.kr.gov.ua, а також на офіційних сайтах виконкомів районних у місті рад Металургійної, Довгинцівської, Покровської, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected].

Повідомляємо, що проведення громадських слухань по обговоренню доопрацьованого проекту рішення міської ради «Про затвердження Правил додержання тиші в громадських місцях на території міста Кривого Рогу» та аналізу його регуляторного впливу планується 15.03.2019, о 15.00 год., каб. 139 приміщення виконкому Криворізької міської ради (м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1).

Проект регуляторного акта – проект рішення міської ради «Про затвердження Правил додержання тиші в громадських місцях на території міста Кривого Рогу»

Аналіз регуляторного впливу до проекту рішення Криворізької міської ради «Про затвердження Правил додержання тиші в громадських місцях на території міста Кривого Рогу»