Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Будь на часі!

Увага, батьки! Бажаєте навчитися впевнено користуватись смартфоном, комп’ютером і планшетом, хочете застосовувати онлайн-інструменти, щоб навчальний процес із вашою дитиною став більш захопливим і ефективним, цікаво дізнатися як уберегти дітей онлайн від шкідливих матеріалів, кібербулінгу, суїцидальних інтернет-спілок? Тоді запрошуємо вас пройти курс із з цифрової грамотності на Національній онлайн-платформі https://osvita.diia.gov.ua/.

Навчання безкоштовне.

Інноваційний формат – освітні серіали за участі експертів і селебріті. Зірки запрошують експертів у гості та ставлять їм актуальні запитання від українців. Щоб серіал не лише розважав, а також дозволяв отримати нові навички – використовують відеозаписи екранів смартфонів та ноутбуків з детальними поясненнями, що відбувається на екрані.

Контент доступний українською, російською та жестовою мовою.

Наявні такі категорії курсів:

1)    Базовий із цифрової грамотності (має три рівні знань);

2)    Для вчителів;

3)    Для батьків «Онлайн-безпека дітей».

З цифровими навичками ви зможете ефективно та безпечно застосовувати технології в роботі та навчанні, для професійного та особистісного розвитку.

Щомісяця на онлайн-платформі з’являтиметься, як мінімум, ще один освітній серіал. Слідкуйте за новинами.

Змінюйте життя своїх рідних на краще, дивуйте своїх дітей навичками та вміннями у цифровому світі.