Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Проєкт-переможець конкурсу «Громадський бюджет – 2019» № 84 реалізовано!

На площі 30-річчя Перемоги 06 грудня 2019 року відбулося урочисте відкриття після реконструкції пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам!

На   даному  заході   були  присутні:  депутат Дніпропетровської обласної ради – Ігор Доценко, голова Саксаганської районної у місті ради - Валерій Беззубченко та інші почесні гості, які прийшли віддати дань пам’яті тим, хто віддав своє життя заради миру, висловити слова вдячності та пошани їхнім батькам, жінкам та дітям.

Дякуємо автору та всім, хто був причетний до реалізації проєкту № 84 «Збереження національної пам’яті про воїнів-інтернаціоналістів», який отримав перемогу на конкурсі проєктів місцевого розвитку «Громадський бюджет – 2019». Ідею спрямовано на реалізацію державної політики та координацію діяльності у сфері збереження національної пам'яті Українського народу. Адже хто як не ми,  має пам’ятати тих, хто віддав тепло, хто назавжди залишився в краю вогню та піску. Тільки пам'ять про тих, полеглих героїв, єднає усіх нас та творить історію.

Шляхом відновлення гранітного комплексу воїнам-інтернаціоналістам та благоустрою прилеглої до нього території у Саксаганському районі, посилиться увага суспільства до власної історії та пошириться об'єктивна інформації про неї, тим паче, напередодні відзначення 31-ої річниці виводу військ з Афганістану.

Висловлюємо подяку усім присутнім на даному заході та бажаємо миру, злагоди та любові у Ваших сім’ях. Пишайтеся історією свого народу, адже хто знає і шанує свою історію, той матиме майбутнє!