Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Внутрішньо переміщені особи мають право на субсидію

Нагадуємо, що житлова субсидія призначається одному із членів домогосподарства, які зареєстровані або фактично проживають в житловому приміщенні.

Тож, внутрішньо переміщені особи, які фактично проживають у житловому приміщенні, можуть визначити своє право на отримання від держави субсидії на оплату житлово-комунальних послуг, без договору найму (оренди) житла, подавши наступні документи:

  • заяву про призначення та надання житлової субсидії у грошовій формі за формою, встановленою Мінсоцполітики;
  • декларацію про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії, за формою, встановленою Мінсоцполітики;
  • документи, що підтверджують проживання за фактичною адресою домогосподарства (копія довідки про взяття на облік ВПО).

На даний час документи до управління можна надіслати  поштою (адреса: 50036, м. Кривий Ріг, вул. С. Перовської, буд. 16А) або скористатись послугою онлайн, заповнивши електронну форму заяви, на сайті Мінсоцполітики України за посиланням https://subsidii.mlsp.gov.ua/, засвідчивши її електронним цифровим підписом.

Громадяни, які бажають особисто надати відповідні документи або не мають змоги користуватися електронними сервісами, за попереднім записом (телефон – 098 360 20 04) приймаються спеціалістами управління  безпосередньо в УПСЗН. Звертаємо увагу на обов’язкове дотримання протиепідемічних заходів при зверненні до управління.