Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

ДОРОГІ ЖІНКИ, ЛЮБІ ТА РІДНІ НАШІ САКСАГАНОЧКИ!

Від імені Саксаганської районної в місті ради, її виконавчого комітету, депутатського корпусу та від себе особисто, вітаю вас з Міжнародним жіночим днем!

Це прекрасне свято стало справжнім символом весни, з яким пов'язані надії на кращі зміни в житті. Саме в цей час пробуджується і розквітає природа, зароджуються нові плани і мрії, даруючи радість та надію.

Неможливо уявити життя, без жіночої краси та чарівності, доброти і ніжності. Велика сила, якою природа наділила жінку, перетворює світ, вносячи в нього світло і гармонію. Дароване вами душевне тепло і турбота підтримують нас у важку хвилину, повертають віру, надію і любов.

З вами, шановні жінки, пов'язане все найкраще та світле. Ваші доброта і терпіння, великодушність і мудрість, завжди були предметом захоплення, надихали на великі справи.

Завдяки жінці, непорушними залишаються такі цінності, як сім'я, діти, дім. Ви зберігаєте домашній затишок і робите цей світ прекраснішим і добрішим, ви володієте дивовижною здатністю поєднувати домашні турботи з професійною діяльністю.

Вам підвладні всі сфери суспільної діяльності, у чому ви по праву досягаєте значних успіхів. Наш район багатий жінками, якими ми пишаємося, саме в цьому році, 8 березня, виповнюється 100 років нашій довгожительці, саксаганочці - Годько Матроні Борисівні, а ще гордістю нашого району є спортсменка, інструктор дитячого центру розвитку «Планета дітей», чемпіонка світу з Фунакоші Шотокан Карате - Барабаш Катерина Віталіївна.

Дорогі жінки, є безцінним і весь ваш внесок у виробництво, освіту, охорону здоров'я, культуру та мистецтво, науку і спорт, суспільне життя - буквально в усі сфери соціального життя нашого району. Вагомим є і ваш внесок у зміцнення сім'ї та виховання дітей, домашнього вогнища, збереження духовних і моральних цінностей. Ми, чоловіки, глибоко вдячні вам за відданість і терпіння, мудрість і розуміння.

Нехай це свято, разом з теплом весняного сонця, принесе жінкам нашого Саксаганського району увагу і дбайливе ставлення дорогих і близьких людей, дасть приплив нових сил і заряду життєвої енергії! Нехай сяють променистими посмішками ваші обличчя, нехай у вашому житті панує вічна весна, нехай яскраво світить сонце, нехай співають птахи, нехай дні будуть світлими та безхмарними! Будьте завжди красивими, чарівними і неповторними. Нехай з вами поруч завжди буде міцне, надійне чоловіче плече, а в домі панує мир і злагода.

Сімейного вам щастя, посмішок, здоров'я та благополуччя! Зі святом, любі наші саксаганочки!