Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До уваги багатодітним сім'ям Саксаганського району!

Відділ у справах сім'ї і молоді виконкому Саксаганської районної у місті ради нагадує, що у Саксаганському районі продовжується прийом документів на отримання одноразової матеріальної допомоги багатодітним сім’ям міста бюджетним коштом. У зв’язку з тим, що матеріальна допомога виплачується в межах року, документи приймаються до 01 грудня 2020 року.

Для отримання матеріальної допомоги одному з батьків необхідно надати такі документи (копії з пред’явленням оригіналів):                   

- паспорта одного з батьків багатодітної сім’ї;                                                   

- довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (крім осіб, які через релігійні або інші переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки та мають відмітку в паспорті про відмову від прийняття такого номера);                                                                     

- посвідчення батьків багатодітної сім’ї;                                                                   

- свідоцтва про народження всіх дітей;                                                                     

- картка для виплат.                                                                                        

У разі звернення за матеріальною допомогою внутрішньо переміщеної особи, до пакета документів додається копія довідки встановленого зразка про взяття на облік у м. Кривому Розі, видана управлінням праці та соціального захисту населення виконкому районної у місті ради за місцем перебування на облік.                              

Дні прийому документів: понеділок, вівторок, середа з 09:00 до 12:30, вул. Володимира Великого, 32, каб. 121.