Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До Дня працівника соціальної сфери

01. 11. 2019 о 15.00 відбулись районні урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери у приміщенні комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Саксаганському районі» Криворізької міської ради.

Відзначити професійне свято запрошено працівників соціальної сфери, а саме: КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Саксаганському районі» КМР, управління обслуговування громадян Саксаганського відділу обслуговування громадян  (сервісний центр) головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області, Криворізького міськрайонного центру зайнятості, КУ «Центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю» КМР, КЗ «Криворізький дитячий будинок-інтернат» ДОР» та управління праці та соціального захисту населення виконкому районної у місті ради.

Висловив слова вдячності та привітання запрошеним заступник голови Саксаганської районної у місті ради Ігор Криворотній.

Також, відзначено кращих працівників соціальної сфери Грамотами виконкому районної у місті ради та вручено Подячний лист директору Криворізької загальноосвітньої школи I-III ступенів № 19 Криворізької міської ради та колективу за участь у організації проведення районного заходу. Церемонію нагородження проведено заступником голови районної у місті ради Ігорем Криворотнім.

Для всіх присутніх художніми колективами району представлено концертну програму з нагоди свята, під час якої розіграно лотерею та переможцям вручено призи.

Усі учасники заходу отримали незабутні враження.