Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Змістовне дозвілля на осінніх канікулах

Осінні канікули – чудова пора для відпочинку, подорожей та розваг учнів. Комунальні позашкільні навчальні заклади району на останньому тижні жовтня  поточного року радо зустрічали дітей закладів дошкільної та загальної середньої освіти, щоб провести час цікаво та з користю.

Під час канікул на дітей та учнівську молодь традиційно очікували фізкультурно-оздоровчі та спортивні гуртки в дитячих юнацьких спортивних школах  № 8 та № 10, а також в «Центрі спорту для дітей, юнацтва та молоді «Олімп». «Центр дитячої та юнацької творчості «Сонях» залучив дітей до  майстер-класів, розвиваючих та веселих розваг, облаштував фотозони в закладі. А «Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді «Мандрівник» задля вивчення рідного краю спланував екскурсії та походи по пам’ятним та цікавими місцям Кривого Рогу.

На базі комунального позашкільного навчального закладу «СЮТ Саксаганського району» 30.10.2019 відбувся ІІІ відкритий фестиваль «Орігамі». У заході взяли участь учні закладів освіти району: Криворізьких загальноосвітніх шкіл №№ 19, 21, 43, 72, 113, 120, 124, Криворізької спеціалізованої школи № 74, Криворізької гімназії № 91 та вихованці СЮТ. Учасники фестивалю представили на розгляд журі готові роботи, виготовлені у техніці орігами, а також мали можливість продемонструвати свої уміння при складанні фігурок орігамі за графічною схемою. Захід пройшов у дружній атмосфері та на позитивних нотах. Учасники фестивалю та їх керівники отримали пам’ятні дипломи про участь, а переможці були нагороджені грамотами.

Час минає швидко, але запам’ятовується надовго, якщо його проводити цікаво та з користю!