Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Зігріємо теплом дітей

Надворі вже середина осені, а тому скарг на холод можна чути все більше і більше. Мало того, що температура повітря стрімко знижується, так ще і думки час від часу приходять такі, що не просто тепло зникає, морозом покриває. Але зігрітися в цей холодний час року стає складніше.

На виконання Програми захисту прав дітей та розвитку сімейних форм виховання на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 21.10.2015 № 683-34/VI (зі змінами), з метою підтримки дітей, один із батьків яких загинув у районі проведення анти терористичної операції, бойових дій чи збройних конфліктів, з нагоди Дня захисника України, кожна дитина отримала теплі ковдри, які надійно захистять у зимову холоднечу, мріючи про сонячне літо.

Цей прояв уваги буде зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце для того, щоб маленькі громадяни виросли достойними людьми й неодмінно стали гордістю України. І кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців.