Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

24 жовтня 2013 року проведено міський науково-практичний семінар «Освітні інноваційні технології у викладанні біології та хімії як засіб підвищення ефективності сучасного уроку»

   24 жовтня  2013 року на базі Криворізького природничо-наукового ліцею проведено міський науково-практичний семінар «Освітні інноваційні технології у викладанні біології та хімії як засіб підвищення ефективності сучасного уроку». В ньому прийняли участь близько 30 вчителів гімназій, ліцеїв та профільних класів шкіл міста і району. Семінар проведено з метою підвищення інформаційної компетентності вчителів природничого циклу з питань застосування інформаційно-комунікаційних  та інноваційних технологій в процесі викладання предметів. Обмін досвідом та виступи вчителів Саксаганського ліцею:  Литвинової Олесі Миколаївни «Практичне застосування електронного підручника з хімії для 10 класу на основі комп’ютерної програми «Кемлаб», Католіченко Оксани Миколаївни «Застосування мережі Інтернет на уроках біології», що супроводжувалися застосуванням інтерактивних дошок, планшетів та нетбуків для учнів, вчительськими ноутбуками, дістали схвалення всього учительського загалу,  який приймав участь у семінарі.

   Велику подяку за якісну підготовку семінару отримали директор ліцею Башук Любов Вікторівна та заступник директора з НВР Чаговець Борис Миколайович.