Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Увага пільговикам!

Постановою Кабінету Міністрів України від 17. 04. 2019 № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі» затверджено Порядок надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі.

Зазначеним порядком  окреслено перелік пільг, оплата яких здійснюватиметься у грошовій формі, визначено розрахунок розміру пільги, механізм її виплати, операційні дії щодо виплати пільг у грошовій безготівковій формі та у готівковій формі, а також встановлено відповідальність за подання неправдивих відомостей.

Отримувачі пільг у грошовій формі зможуть використовувати на власний розсуд зекономлені в результаті ощадливого споживання послуг кошти. Такий підхід стане додатковим стимулом для підвищення енергоефективності у житлово-комунальній сфері.

З метою уточнення даних про актуальність мобільних телефонів просимо пільговиків звернутись до управління праці та соціального захисту населення за адресою: вул. Софії Перовської, буд. 16А, каб. 203.