Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Важлива інформація!

За інформацію виконкому Криворізької міської ради: 03.08.2020 розпочато прийом проєктів на участь у конкурсі «Громадський бюджет-2021».

Відповідно до вимог Положення про порядок проведення конкурсу проєктів місцевого розвитку «Громадський бюджет», реалізація яких планується у 2021 році, затвердженого рішенням виконкому криворізької міської ради від 22.07.2020 №351, конкурсні пропозиції повинні містити погодження потенційного головного розпорядника бюджетних коштів міського бюджету (надалі — погодження).

З метою полегшення процесу отримання погодження автору проєкту необхідно звернутися на електронну пошту відповідного потенційного головного розпорядника коштів міського бюджету з клопотанням та проєктом в електронному вигляді.

Реєстр електронних скриньок потенційних головних розпорядників коштів міського бюджету для звернень авторами проєктів, що беруть участь у конкурсі «Громадський бюджет-2021» ви можете переглянути за посиланням:

https://kr.gov.ua/ua/news/pg/40820898090534_n/