Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

1 червня – Міжнародний день захисту дітей

Діти - наше майбутнє, а щасливі діти - щасливе майбутнє. 1 червня - Міжнародний день захисту дітей, найтепліше свято, яке тільки може бути. Це не тільки веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

То ж традиційно 01 червня 2019 року у парку Саксаганському з нагоди Дня захисту дітей відбулися районні заходи «Веселкова країна дитинства» в яких взяло участь понад 1500 дітей: вихованці дошкільних та учні загальноосвітніх закладів району, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах та діти з особливими потребами. До святкової програми було включено: творчий фестиваль для дітей з обмеженими можливостями «Країна дитинства!»; масові заходи: майстер-класи «Моя мальовнича Україна», «Райдужні серця», конкурс малюнків, різноманітні виставкові фото-зони, та безліч веселих дитячих ігор. Дітлахи із задоволенням брали участь у конкурсах.

Переможці конкурсів у подарунок отримали сюрприз.

На 19 сучасних ігрових майданчиках проведено акцію «Дитячий майданчик мого міста».

У благодійних акціях взяли участь депутати, підприємства, установи Саксаганського району та надали допомогу дітям, які на сьогодні потребують нашої особливої уваги та підтримки. Це діти, які опинилися в складних життєвих обставинах, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які виховуються в сім’ях  громадян та державних дитячих закладах.