Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Тренінг як сукупність активних методів для саморозвитку!

31 травня та 01 червня 2019 року у приміщенні відділу обслуговування Центральної бібліотеки КЗК "Міська бібліотека для дорослих" (пр-т Поштовий, 42) пройшов тренінг з розробки та подання проектів на конкурс "Громадський бюджет-2020", в якому активна молодь Саксаганського району віком від 18 до 35 років охоче прийняла участь.

На данному тренінгу був присутній експерт, фаховий практик благодійного фонду «Фундація імені князів-благодійників Острозьких» - Руслан Краплич. Заняття проводилось в цікавій інтерактивній формі, з застосуванням схем та малюнків. Всі учасники тренінгу отримали не тільки теоретичні знання, а й практичні навички, був представлений ігровий комплекс дійових психологічних вправ для поліпшення взаємодії між викладачем та учасниками даного заходу. Матеріал подавався в легкій формі, зрозуміло для кожного. Також слід відзначити індивідуальний підхід і готовність пояснювати на прикладах.

Тренінг видався корисний як для людини із досвідом подання проектів на конкурс "Громадський бюджет», так і для людини, яка практично не має досвіду у цій сфері і тільки вступає в цей світ.

Цікаві навички та прийоми, які можна застосовувати на практиці – все це дає поштовх на нові звершення та велике бажання приймати участь у конкурсі проектів місцевого розвитку «Громадський бюджет-2020» .

Виходячи із зазначеного, відмітимо важливість проведення подібних тренінгів у м. Кривому Розі та створення оптимальних умов для оптимізації взаємодії між молоддю.

Нагадуємо, що з 01 липня 2019 року оголошено  проведення конкурсу проектів місцевого розвитку «Громадський бюджет», реалізація яких планується у 2020 році. Автори проектів повинні подати конкурсні пропозиції раді з проведення конкурсу в паперовому вигляді шляхом уведення до електронної системи https://gb.kr.gov.ua. Останній день прийому документів 15 серпня 2019 року. Тож, шановні Саксаганці, ми чекаємо на Ваші проекти для участі у конкурсі.