Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До уваги підприємців! Розпочато конкурс-рейтинг серед суб’єктів господарювання міста!

З метою реалізації ініціатив у сфері малого та середнього підприємництва, підтримки та сприяння активному розвитку ділової ініціативи, розкриття потенціалу та популяризації підприємництва, досягнення позитивних змін в економічному середовищі міста щорічно у місті проводиться конкурс-рейтинг серед підприємців міста. В поточному році рішенням виконкому Криворізької міської ради від 13 березня 2019 року № 131 запроваджено проведення конкурсу-рейтингу серед суб’єктів господарювання.

Учасниками конкурсу можуть бути суб’єкти господарювання мікро-, малого та середнього бізнесу, які відповідають критеріям, установленим ст.55 Господарського кодексу України, перебувають на обліку в Криворізьких управліннях ГУ ДФС у Дніпропетровській області, зареєстровані та здійснюють діяльність на території м. Кривого Рогу. Вони мають відповідати таким вимогам:

  • позитивна репутація в ділових колах, стійкий фінансовий стан, стабільність виплати заробітної плати найманим працівникам, збільшення кількості створених робочих місць;
  • новаторство в діловій практиці, розробка оригінальної продукції, креативність у сфері маркетингу та збуту, реалізація програм розвитку персоналу, підтримка корпоративної соціальної відповідальності, здійснення благодійної діяльності;
  •  відсутність порушень чинного законодавства України.

Визначення та оцінювання учасників конкурсу проводиться за наступними номінаціями:

  • «Територія інновацій»;
  • «Наша марка»;
  • «Податкова відповідальність»;
  • «Бізнес-профі»;
  • «Благодійність і меценатство»
  • «Соціально відповідальне підприємництво»
  • «Сильна та стабільна»

Підготовка та проведення конкурсу покладається на управління розвитку підприємництва виконкому міськради та координаційну раду з питань розвитку підприємництва.

Зарахування претендентів до номінацій здійснюється на підставі пропозицій відповідних служб щодо участі в конкурсі окремих претендентів, або заяви самого претендента, поданих до управління розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради в термін до 15 липня 2019 року. Для участі у конкурсі надається:

- особиста заява претендента;

- рейтинговий профіль претендента, завірений підписом, зі згодою на обробку персональних даних (додаток).

Про отримання реєстраційного пакета документів організатори конкурсу повідомляють через електронну адресу або телефоном (у разі їх зазначення претендентом у рейтинговому профілі). Організатори не несуть відповідальності за якість послуг, роботу і будь-які помилки Інтернет- і телефонного зв’язку, у результаті яких відправлення не надійшли, надійшли із запізненням, втрачені або пошкоджені.

Заповнений та підписаний претендентом рейтинговий профіль на участь у конкурсі відсилається на адресу організаторів (управління розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради) поштою, кур’єрською службою за адресою: пл. Молодіжна, 1, каб. 510 (приймальня), м. Кривий Ріг, 50101, з приміткою «Конкурс-рейтинг серед суб’єктів господарювання міста». Одночасно реєстраційний пакет направляється в електронному вигляді на адресу електронної пошти організаторів [email protected].

Підбиття підсумків конкурсу проводиться до підготовки відповідного проекту рішення на засідання виконкому міської ради у серпні 2019 року відкритим голосуванням членів міської координаційної ради з питань розвитку підприємництва, яким визначаються переможці.

Відзначення переможців у номінаціях здійснюється організаторами конкурсу під час проведення урочистих заходів з нагоди святкування Дня підприємця, а їх перелік  уноситься управлінням розвитку підприємництва виконкому Криворізької міськради до розділу «Успішний досвід» модуля «Віртуальний бізнес-інкубатор» офіційного порталу міста Кривого Рогу «Криворізький ресурсний центр» (https://bi.krmisto.gov.ua/s_experience.html).

За більш детальною інформацією та отриманням зразку рейтингового профілю претендента, необхідного для участі в конкурсі-рейтингу, звертатись до управління розвитку підприємництва виконкому міськради або до відділу розвитку підприємництва виконкому Саксаганської районної у місті ради.

Запрошуємо Вас взяти участь в зазначеному конкурсі