Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Привітання матерям з нагоди Міжнародного жіночого дня

Саксаганський район багатий жінками, які з гідністю несуть почесне звання МАМА.

            Щороку, напередодні Міжнародного жіночого дня, відділ у справах сім’ї і молоді виконкому Саксаганської районної у місті ради організовує привітання зі святом весни та краси жінок, які мають почесне звання України «Мати-героїня». 29 жінкам, які проживають у Саксаганському районі, присвоєно це звання. Разом вони народили та виховали – 159 дітей.

          04 березня 2021 року Криворізький професійний гірничо-металургійний ліцей радо відкрив двері для дорогих гостей – жінок, які мають почесне звання України «Мати-героїня». Учні закладу підготували для гостей зворушливе дійство. На святі лунали вірші та пісні присвячені найдорожчій людині у світі – мамі.

          З нагоди свята присутніх привітала завідуюча відділом у справах сім’ї і молоді виконкому Саксаганської районної у місті ради Світлана Волинкіна. Вона поздоровила всі присутніх з прийдешнім святом, побажала, щоб кожен  день був сонячним і радісним, довкола  панувала любов і гармонія. Щоб жінки завжди були усміхнені, сповнені надій та оптимізму, а в оселях завжди панували мир, злагода і добробут.

          Всі присутні жінки отримали подарунок на згадку про свято.