Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Вимушені канікули

З 03 лютого 2020 року з метою запобігання розповсюдження вірусних інфекцій серед здобувачів освіти тимчасово призупиняється освітній процес у закладах загальної середньої та позашкільної освіти району комунальної власності.

Під час перебування дітей на «вимушених канікулах», перебуваючи вдома, на вулиці, в спеціалізованих установах, приміщеннях, транспорті необхідно чітко виконувати правила пожежної та електробезпеки, дорожнього руху, безпеки поводження на водних об’єктах тощо. Не контактувати із тваринами для запобігання отримання укусів від хворих на сказ тварин. Заборонено наближатися й перебувати біля будівельних майданчиків, кар'єрів, напівзруйнованих будівель для запобігання обрушень будівельних матеріалів і попередження травм та загибелі дітей А також не забувати виконувати правила із запобігання захворювань на грип та гострі респіраторно-вірусні інфекції:

- при нездужанні не виходити з дому, щоб не заражати інших людей, викликати лікаря;

- приміщення постійно провітрювати;

- у разі контакту із хворим надягати марлеву маску;

- хворому слід дотримуватися постільного режиму;

- вживати заходів профілактики: їсти мед, малину, цибулю, часник; чітко виконувати рекомендації лікаря;

- перед їжею мити руки з милом;

- не вживати самостійно медичних медикаментів чи препаратів, не рекомендованих лікарем.

Бережіть себе та життя й здоров’я своїх дітей!