Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Старт традиційного ХХІ турніру з футзалу серед дитячих команд 2010 – 2011 р. н., присвяченого пам’яті Павла Тимофійовича Дудника

З метою підвищення популяризації дитячо-юнацького футболу та організації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи в місті, комунальний позашкільний навчальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа № 1» за підтримки департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Криворізької міської ради з 04 по 06 січня 2021 року на базі «ДЮСШ №4» м. Кривого Рогу з 10.00 до 13.00 години проводить ХХІ відкритий дитячий турнір з футзалу серед дитячих команд 2010-2011 р. н., присвячений пам’яті Павла Тимофійовича Дудника, в якому змагаються команди хлопчиків із семи районів міста та команда ДЮСШ № 1 «Кривбасс – 84».

Згідно Регламенту турніру, змагання відбуваються в 2-х групах по 4 команди. Змагання проводяться відповідно до Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», постанов Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» (зі змінами).

Команда нашого району з жеребом потрапила до групи «А»: команди Саксаганського, Довгинцівського, Центрально-міського районів та команда ДЮСШ № 1 «Кривбасс – 84».

У перший день змагань наші хлопці зіграли 2 гри і вибороли 2 переконливі перемоги! У грі з командою Центрально-міського району наші хлопці цілих 11 разів підкорили ворота суперників, на що опоненти відповіли лише двома голами. Отже рахунок 11:2 на користь команди Саксаганського району. Друга гра обіцяла бути більш складною, що і підтвердилось на початку першого тайму – хлопці з Довгинцівського району, окрилені перемогою над командою ДЮСШ № 1 «Кривбасс – 84», полетіли вперед і притисли Саксаганців біля штрафного майданчику. Але такий пресинг продовжувався не більше п’яти хвилин, поки нападник нашої команди не реалізував контратаку і відкрив рахунок у матчі.

Після забитого голу наші футболісти почали грати більш впевнено і перший тайм закінчили з переконливою перевагою 5:1. Другий тайм був не менш видовищним на голи, адже остаточний результат матчу 9:2 на користь Саксаганців!

Після першого дня турніру команда Саксаганського району в групі посідає перше місце, набравши 6 очок.

Вітаємо наших футболістів із фантастичним стартом на турнірі і бажаємо не збавляти обертів, отримувати задоволення від улюбленого спорту!

З нетерпінням чекаємо на останню гру групового етапу із командою ДЮСШ № 1 «Кривбасс – 84», яка відбудеться 05 січня об 11 годині, віримо в успіх наших футболістів.