Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Благоустрій Саксаганського району!

На території Саксаганського району продовжуються роботи з прибиран-ня центральних вулиць, паркових та пішохідних зон від опалого листя.

04.01.2021 управлінням благоустрою та житлово-комунального госпо-дарства разом з відділом економіки та промисловості виконкому районної у місті ради організовано роботи по вивезенню опалого листя з території району з залученням автомобільної техніки ПрАТ «Центральний гірничо-збагачу-вальний комбінат» та робітників КП «Сансервіс» КМР.

Висловлюємо вдячність підприємствам за активну життєву позицію в напрямку підтримки чистого довкілля в нашому місті.

До речі, звертаємося до тих підприємств, громадян, громадських організацій, які ще не приступили до прибирання території від опалого листя, долучайтесь до прибирання своїх ділянок, оскільки чистота міста, його площ і вулиць, дворів і будинків передусім залежить від усіх нас. 

Впевнені, що спільними зусиллями ми зможемо навести лад у Саксаганському районі, який буде радувати око, тішити душу і приємно вражати гостей.