Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Повір у себе!

29 листопада 2019 року о 13.00 в спортивній залі Криворізького природничо-наукового ліцею Криворізької міської ради Дніпропетровської області (вул. Володимира Великого, 32а), відбувся традиційний районний спортивно-розважальний фестиваль «Повір у себе» для дітей з інвалідністю, які перебувають на педагогічному патронажі. Метою фестивалю є допомога дітям з особливими потребами адаптуватися у середовищі однолітків, відчувши себе його рівноправними членами, сприяти їх творчій реалізації та всебічному розвитку, навчити їх вірити у свої сили та можливості.

Фестиваль «Повір у себе» щорічно відкриває нові творчі таланти, виховує милосердя в серцях дорослих і дітей та головне – допомагає дітям з особливими потребами вірити в себе.

Ніколи ми так сильно не відчували потребу у любові та єдності, як зараз. Доброта, щиросердне співчуття, небайдужість до проблем ближнього і роблять людину – Людиною.

Цього річна програма спортивно-розважального фестивалю була представлена мандрівкою до медової країни. 

Всіх учасників фестивалю привітала зі святом, побажавши міцного здоров’я, мирного неба та здійснення всіх найбажаніших мрій, радник голови Саксаганської районної у місті ради Світлана Леонідівна Скляр.

У програмі заходу 32 дітини поринули у вир ігрового світу, взявши участь у естафетних конкурсах («Будинок мрії», «Соти меду»), організованих керівниками гуртків комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп», були задіяні в майстер-класі виготовлення сувенірів своїми руками «Золоті медові соти» від станції юних техніків, боді-арту від ЦТКЕУМ «Мандрівник», аплікації «Чарівна бджілка» від ЦДЮТ «Сонях». Розважальну програму заходу для учасників фестивалю підготували:  КП «Криворізький міський театр ляльок» КМР, комунальні позашкільні навчальні заклади: «ДЮСШ №8» та «ДЮСШ №10» (вихованки відділення художньої гімнастики), Студія естрадного танцю «Мальви» ЦДЮТ «Сонях», учні Криворізького природничо-наукового ліцею.

На передодні районного свята серед учасників заходу було проведено конкурс творчих робіт на тему «Світ, в якому я живу», де взяли участь 21 учасник, які за свою майстерність від директора мережі магазинів «Спорттовари» Марини Олександрівни Афанасової отримали в подарунок спортивний інвентар та іграшки.

В організації заходу допомогли наші друзі – спонсори. Директор мультиспортивного центру «Екіпірувальний центр «Великан» Тахтамиш Кирил Павлович подарував дітлахам сертифікати на отримання знижки на спорттовари, Спілка бджолярів Кривого Рогу «Травневий мед» всім учасникам фестивалю подарувала святкові бочечки з медом, а депутат Олексій Резниченко сприяв тематичному оформленню свята.

Переможці, призери та учасники конкурсів і спортивних естафет були нагороджені медалями та солодкими призами.

Дорогі друзі! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Міжнародного дня інвалідів!
Прогресивне людство, відзначаючи щороку третього грудня Міжнародний день інвалідів, засвідчує цим, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги, що для них мають бути створені такі умови, що дозволяють відчувати себе рівними серед рівними. Адже ставлення до інвалідів визначає ступінь цивілізованості суспільства.
Відзначення цієї дати - це добра нагода звірити, що вже зроблено і що треба зробити для формування гідних, умов життя людей скривдженим долею, аби ніхто не почувався забутим чи полишеним наодинці зі своїми проблемами.
Користуючись нагодою дякуємо всім, хто опікується інвалідами, адже надання їм щоденної підтримки, й допомоги - реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього.

Від усього серця зичимо вам міцного здоров'я, щастя, мирного неба, тепла в ваших оселях, віри в свої сили та успіхів у всіх ваших починаннях.