Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Дякуємо всім саксаганцям! Усі разом – ми велика сила!

У період з 21 жовтня по 01 листопада жителі міста мали змогу проголосувати за проєкти місцевого розвитку «Громадський бюджет-2020», на реалізацію яких місто готове виділити загалом 26 млн. грн бюджетних коштів.

Шановні саксаганці, хочемо висловити велику подяку Вам за активну участь у голосуванні  в конкурсі проєктів  «Громадський бюджет - 2020». Дуже тішить, що Ваша активність росте з кожним роком, що Ви бачите і вірите, що усі разом ми  можемо змінити на краще не лише Саксаганський район, а й місто в цілому, адже Ваша підтримка є надзвичайно важливою.

Розуміємо, що кожен голос відданий за проєкт – це впершу чергу, надія і довіра до автора, тому щиро дякуємо всім за підтримку. Гарний результат – це результат здобутий завдяки спільній та злагодженій праці. Дякуємо за те, що зробили вибір на користь кращого майбутнього, прагнення до змін та чогось нового.

«Громадський бюджет-2020» став п’ятим конкурсом проєктів, проведеним у Кривому Розі, і був наймасштабніший: і за розмірами виділених коштів, і за кількістю учасників. На теперішній час усі проєкти очікують рішення. Маємо надію, що більшість з проєктів, які йдуть по Саксаганському району, отримають перемогу та будуть реалізовані у найкоротший термін.

Ще раз дякуємо всім хто голосував, а авторам бажаємо аби їх проєкти отримали перемогу та плани були неодмінно втілені в життя. Спільними зусиллями ми зробимо наш район ще кращим! Ми сильні, витривалі і наша перемога попереду!